Новости

ДТП у Київській області з автомобілем Volksvagen Caddy Combi
16 июня 2013

15 липня в районі першої години ночі на дорозі між селами Мотижин - Ясногородка Макарівського району Київської області сталася ДТП з автомобілем Volksvagen Caddy Combi.

Автоцивілка зі знижкою?
20 ноября 2012

Формально в Україні ще не запроваджено принципу «прямого врегулювання», коли потерпілий повинен звертатися за виплатою по ДО до своєї страхової компанії, а не до СК винуватця.

Незвичайна подія
26 августа 2012

Сьогодні вранці на телефон гарячої лінії "Автогард" надійшло повідомлення про ДТП. За попередніми даними, жінка-водій не вписалася в поворот на Daewoo Matiz і ... перекинулася, ... на території гаражного кооперативу...

Врегулювання тотального збитку
28 апреля 2012

Якщо автомобіль визнаний тотальним або є підозра, що він може бути визнаний тотальним, врегулювання такого збитку здійснюється таким чином

Здійснено виплату за викрадений автомобіль
2 апреля 2012

Напевно, людина зазнає справжнього шоку, вийшовши вранці на вулицю і виявивши, що місце у дворі, де він залишив увечері свій автомобіль, .... порожнє. Що робити? Куди тікати? Машина була вже місяць як "не кредитна", проте страховку (повне КАСКО) на неї відновили, буквально за тиждень до подій, що описані нижче.