Новости

Шановні клієнти
17 апреля 2014

Як ви знаєте , останнім часом ми усі зіткнулися з проблемою девальвації гривні, внаслідок чого, страхові суми за договорами добровільного страхування КАСКО, ув'язненими до лютого 2014 року, можуть не відповідати реальній ринковій вартості Ваших автомобілів.

Шановні клієнти !!!
28 января 2014

Компанія «Автогард» ще раз звертає Вашу увагу на те, що якщо, не дай Боже, Ваш автомобіль знаходився в районі громадських заворушень, внаслідок яких машина зазнала пошкоджень, то відповідно до умов договору КАСКО, у всіх страхових компаніях, такий випадок не буде визнаний страховим.

Співпраця із СК "Перша"
28 января 2014

Після того, як більшість страхових компаній припинили повне членство в МТСБУ, постало серйозне питання про те, з ким співпрацювати далі. З кількох можливих варіантів ми зупинили свій вибір на СК "Перша" як на найбільш відповідальній, фінансово стійкій страховій компанії.

Компанія "Автогард" інформує: Увага, шахраї!
29 октября 2013

Переважно дзвінки від зловмисників поступають на домашні номери телефонів клієнтів.

На центральній дорозі у селі Гнидин щодня втрачають колеса десятки машин. Не уникнув цієї долі і клієнт нашої компанії
4 июля 2013

Водій, рухаючись трасою, почув сторонній шум у лівій задній частині автомобіля, після чого автомобіль стало різко водити з боку в бік. Коли водій став пригальмовувати, то помітив, що в автомобілі відпало ліве заднє колесо.