Новини

Врегулювання та ремонт автомобілей, застрахованих в СК "АРКС" (колишня "АХА-Страхування")
Врегулювання та ремонт автомобілей, застрахованих в СК "АРКС" (колишня "АХА-Страхування")

Інформуємо, що з кінця 2014 року між компаніями ТОВ "Автогард" та СК "АРКС" (колишня "АКСА") укладено договір на віддалене врегулювання страхових подій.

Це означає, що не тільки наші власні клієнти, але і будь-який клієнт СК "АРКС", який має договорі страхування КАСКО, може звернутись до компанію Автогард для реєстрації страхової події і проведення відновлювального ремонту на нашій СТО.  Для цього можна безпосередньо звертатись в нашу компанію, але краще зателефонувати в кол-центр АРКС і зазначити оператору, що обраним підприємством для огляду і ремонту автомобіля буде компанія "Автогард".

Після цього, Вам залишається зателефонувати до нас, обрати зручний час і домовитись про зустріч для оформлення документів щодо страхової події, проведення огляду пошкодженного транспортного засобу. Через деякий час, після погодження рахунків зі страховою компанією ми запросимо Вас на нашу СТО і відремонтуємо Ваш автомобіль.  Ми працюємо з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:00 і будемо ради бачити Вас у нас в офісі на Подолі, за адресою вул. Введенська, 29/58, офіс 99. Також нас можна знайти по карті СТО-партнерів компанії АРКС. Ласкаво просимо, в нас завжди є смачна кава.   

  • Дата: 27.09.2017